Skønhedshuset med resultatorienteret og luksuriøse behandlinger

Velkommen til en verden af skønhed. Hos Renno Clinique er vores DU i fokus. Vi anvender markedets bedste produkter, hos os tør vi godt love resultater o. Vi arbejder med Guinot som er et fransk brandt, Dr. med. Schrammek samt vores helt egen hudpleje serie Renno Clinique skincare.

Ansigts behandlinger

Vores speciale er ansigts behandlinger og forløb, og vi byder dig hjertelig velkommen indenfor i Hørsholms´s skønne hudplejeklinik. Vi tilbyder alt indenfor skønhed, såsom ansigtsbehandlinger, special og resultatorienteret forløb. Vi er forhandler af GUINOT, Dr. med. Schrammek, vi har også SkinPen og GreenPeel, og tilbyder special behandlingsforløb, lægeudviklet hudpleje og resultater indenfor komplicerede hudtilstande, anti-age, acne og pigmentering

Krops behandlinger

Hos Renno clinique tilbyder vi en bred vifte af resultatorienteret krops behandlinger og forløb. Vi tilbyder flere former for hårfjerning, vi kan tilbyde dig alt indenfor permanent hårfjerning, her arbejder vi med SHR laser. Vi tilbyder også hårfjerning med hot wax eller strips. 

Hos Renno Clinique tilbyder vi slankebehanldinger med TEI system, fjernelse af tatoo og karsprængninger. Vores top professionalle team foretager altid en konsuktation med kunden først, så vi sammen kan udarbejde en plan for de ønskede resultater. Hos Renno Clinique handler det kun om DIG!

Vipper og Bryn

Hos Renno Clinique er vi specialister i Lash lift og single lash extension. Vi anvender markedets bedste produkter. Vi udføre farvning  af vipper og bryn samt retning. Renno Clinique tilbyder kurser i lash lift, kom og får en uforpligtende samtale med vores underviser.

Hænder og Fødder

Renno Clinique tilbyder luksuriøse og skønne behandlinger indenfor hænder og fødder. Vi arbejder med organiske gele produkter som forstærker dine egne negle, samt giver dem flot resultat. Vores gele holder op til 5 uger. Er du til manicure eller pedicure, så tvivl ikke med at prøve vores afslappende og behaglige behandlinger.

Kurser

Renno Clinique har flere års erfaring med at uddanne negleteknikker. Vi tilbyder både negleteknikker uddannelsen og lash lift kursus. Kom ind og lad os tage en uforpligtende snak om din  muligheder.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon